Produkty pro ostatní celek (39)

Celý Hvězdicový Anýz

Celý Hvězdicový Anýz

Výhody: hvězdicový anýz pochází z Číny a je znám již více než 3000 let. Do Evropy se dostal prostřednictvím námořníků a brzy poté se začal velmi aktivně obchodovat. Hvězdicový anýz a semena anýzu nepocházejí ze stejné rostliny, ale často se zaměňují kvůli názvu. Hvězdicový anýz patří do rodiny magnolií, zatímco semena anýzu patří do rodiny petrželí. Semena hvězdicového anýzu se používají v kuchyni a mají sladkou chuť anýzu. Použití: pro svou sladkou chuť je hvězdicový anýz běžně používán v marmeládách, koláčích, pudincích a sirupech. Také se používá v nápojích, například k aromatizaci. Balení: 125g, 250g a sypané.
Extrakt z elekampanu

Extrakt z elekampanu

Extrakt z kořene Inula helenium L. Poměr 4:1
Zelenina - Hřiby

Zelenina - Hřiby

Rozpoznávají se podle svého tmavě šedého nebo žlutě zbarveného kuželovitého klobouku. Jejich dužnina je nažloutlá a aromatická. Používají se především do směsí. Tipy na přípravu Hřiby pocházející z přírody, i když kontrolované při sběru a balení, je třeba čistit podle následujících zásad: - Odříznout 2 až 3 mm nožiček - Jemně vyčistit houby, klobouk a lupeny pomocí malého štětce, aby se zbavily případných jehličí nebo větviček. - Omývat pouze v případě potřeby (přítomnost zeminy) pod tekoucí vodou nebo je jemně otřít. Vaření: vždy je osmahněte na „vysokém ohni“ na pánvi a preferujte je konzumovat křupavé. Nakrájené a „připravené k použití“ houby samozřejmě vyžadují pouze uvaření. Tipy na uchování Hřiby mohou vykazovat různé vlastnosti v závislosti na období sběru nebo jejich...
Houbové bylinky

Houbové bylinky

Pleurotus eryngii, Plátky, Bylinné houby dostupné jako plátky, granule a prášek.
Speciální Gril

Speciální Gril

Hrubě Mletý Doner z Telecího Masa Speciální Koření Voda Sůl Dostupné v 8, 10 a 15 kg, po 5 kg až do 120 kg
Tuber brumale

Tuber brumale

Prémiové Hříbky
Kokosové vločky 250g

Kokosové vločky 250g

Kokosové vločky se získávají z dužiny kokosového ořechu, která se nejprve suší a poté se strouhá na jemné vločky. Dužina je bohatá na živiny, jako jsou vitamíny: C, E, K a skupiny B, minerály: zinek, fosfor, hořčík, sodík, draslík, vápník a železo. Kokos a jeho deriváty (vločky, kokosové chipsy, kokosový olej) obsahují nasycené mastné kyseliny. Nasycené mastné kyseliny živočišného původu by měly být v každodenní stravě omezeny, avšak ty pocházející z kokosu jsou složeny z mnohem menších molekul a jsou přímo přeměňovány na energii, aniž by se ukládaly v těle ve formě tuku. Kokosové vločky obsahují obrovské množství vlákniny, která je nezbytná pro správné fungování trávicího systému. Najdeme zde také malé množství bílkovin a elektrolytů, které pomáhají udržovat acidobazickou rovnováhu organismu.<strong>Složení:</strong> kokosové vločky&nbsp;<strong>Nutriční hodnota na 100g</strong> Energetická hodnota 2695kJ/655k
Opražená kouskovaná cibule

Opražená kouskovaná cibule

Opražená cibule ve formě kousků má pečenou chuť a křupavou texturu, ideální pro zvýraznění chuti burgerů, salátů a zapečených pokrmů. Přidává slanou, karamelizovanou cibulovou chuť do různých jídel.
Vaječné tagliatelle

Vaječné tagliatelle

Tagliatelle all'uovo, vyrobené z čerstvých vajec lisovaných na bronz, 100% italská pšenice - 100% vyrobeno v Itálii
Lékořice

Lékořice

Lékořice je sladký, sušený kořen pocházející z Blízkého východu a Střední Asie. Je sklízen, čištěn a sušen, aby se používal v různých kulinářských aplikacích. Lékořice dodává sladkou chuť koláčům, pečivu a dezertům jako jsou zmrzliny a panna cotta. Také se používá jako přírodní sladidlo v kávových směsích a k zvýšení sladkosti zvěřiny. Aby si lékořice udržela svou chuť, měla by být skladována v vzduchotěsných nádobách, mimo světlo a vlhkost.
Celá letní houbová trufa

Celá letní houbová trufa

Letní černá houbová trufa extra kartáčovaná. Celé letní trufy, známé pro svou jemnou zemitou vůni, jsou ceněny pro svou subtilní ořechovou chuť a lehčí profil ve srovnání se zimními trufami. Tyto trufy mají texturovaný povrch, tmavě hnědé až černé barvy, s vnitřkem pruhovaným světle béžovou barvou, který ukazuje složité žíly, jež naznačují jejich kvalitu. Letní trufy se obvykle sklízí od května do srpna, zachycující esenci terroiru teplého období. Ideální na strouhání na těstoviny, risotta, maso nebo saláty, přinášejí jemnou, ale výraznou chuť trufel, která doplňuje širokou škálu pokrmů, aniž by byla přehnaná. Celé letní trufy jsou ideální pro přidání elegantního a gurmánského doteku k jakémukoli jídlu.
Těstoviny Warda

Těstoviny Warda

Těstoviny značky Warda, symboly kvality a tuniské tradice.
Červené Cibule

Červené Cibule

Červené cibule v malých-středních-velkých velikostech
Sušené Hlívy Morchella Celé Hlavy Dr Ana Collection

Sušené Hlívy Morchella Celé Hlavy Dr Ana Collection

Spitzmorčely jsou ihned po sklizni pečlivě očištěny a sušeny. Díky tomu si houby zachovávají svou jedinečnou chuť a včelí strukturu. Poté jsou sušené spitzmorčely ručně tříděny a baleny. Spitzmorčel je jednou z nejznámějších a mezi gurmány nejvyhledávanějších lesních hub. Jeho jemná rovnováha mezi mírně kořeněnou chutí a masitou strukturou vytváří delikatesu, která je zvlášť ceněna v francouzské kuchyni. Tyto elegantní houby přinášejí jedinečný zážitek a skvěle se hodí jako předkrm, k vylepšení omáček a smažených pokrmů, stejně jako k přípravě jemných risott. Před použitím je třeba sušené houby přelít vodou a nechat asi 30 minut nabobtnat. Houby nasají trochu tekutiny a tím se zvětší a stanou šťavnatější. Poté je vyjměte z vody a připravte podle vašeho receptu. Číslo produktu: 7001 Energetická hodnota: 1028 kJ / 289 kcal Tuky: 5 g z toho nasycené mastné kyseliny: 0.42 g Sacharidy: 17.3 g z toho cukry: 1.84 g Bílkoviny: 29.6 g Sůl: 0.04 g Hmotnost: 15 g Složení: celé hlavy spitzmorčel Alergeny: žádné Země původu: Bosna a Hercegovina Značka: Dr. Ana Collection Výrobce: AnaVita Naturkost GmbH
ZRAZOVANÝ PECORINO D O P - Zrazený

ZRAZOVANÝ PECORINO D O P - Zrazený

Vyrábí se z mléka odebraného z konkrétních oblastí, jak stanovuje nařízení Konsorcia pro správu a výrobu pecorina DOP. Srážení probíhá při teplotě mezi 35 a 38 °C a rozbití sýřeniny musí mít velikost zrna kukuřice. Tvar může vážit od 1,000 kg do 3,500 kg. Naše produkce má hmotnost přibližně 1,800 kg na kus a zraje minimálně 120 dní. Vůně je intenzivní a chuť jemně výrazná.
Skořápkové máslo

Skořápkové máslo

250g Srdcovka Hliníková fólie Talíř ve tvaru srdcovky Měkký Poloslaný
Ditalini - Těstoviny

Ditalini - Těstoviny

Ditalini - Těstoviny
Žlutá cibule

Žlutá cibule

Žlutá cibule, sklizeň 2020 balená po 10, 15 kg.
Plátky Mandlí

Plátky Mandlí

Vzhled a Textura Bílá/beige barva, tvar tyčinky; Jemná a mírně křupavá textura. Použití Ideální pro cereální tyčinky a proteinové doplňky, čokolády a pečivo, saláty, jogurtové a ovesné polevy, cereálie a granolu.
Olivy

Olivy

La Perla Černé olivy v plátcích, v nálevu, černěné 4.250 ml Poskytovatel nenabízí podrobný popis produktu. VELIKOST: 4.250 ml ZNAČKA: La Perla RECEPTURA: v nálevu, černěné DRUH: Černé olivy BALENÍ: 6 VARIANTA: v plátcích
Potravinářská kvalita

Potravinářská kvalita

N2O potravinářské kvality je oxid dusný, který, jak můžete uhodnout, se používá v potravinářském průmyslu a má tedy požadovanou kvalitu pro tento průmysl. Tato forma oxidu dusného je totiž čištěná a má čistotu 99,7 %. Oxid dusný (N2O) potravinářské kvality se používá mimo jiné v šlehačích na šlehačku. Tento plyn může být prodáván v šlehačích na šlehačku a vložen do šlehačkového sifonu, nebo prostřednictvím také dobře známých šlehačkových cartridge. Oxid dusný (N2O) se může smíchat s tukovými látkami zavedenými do šlehačkového sifonu, aby vytvořil pěnu, krém nebo šlehačku. Kromě této výhody je výhodou oxidu dusného (N2O) v potravinářském průmyslu také to, že oxid dusný má antibakteriální vlastnosti. Díky tomu zůstává šlehačka dobrá až 10 dní v lednici.
Extra sezam

Extra sezam

Sezam je jednoletá rostlina z čeledi Pedaliaceae, široce pěstovaná pro své semena. Její uznávané vlastnosti: Bohaté na živiny Antioxidant Zdroj vlákniny a vitamínů Bojuje proti cholesterolu Aromatické vlastnosti Když jsou semena sezamu pražená, uvolňují lahodnou chuť oříšků. Uznávané vlastnosti Bohaté na vlákninu podporují střevní tranzit pomáhají snižovat cholesterol. Pomáhají v boji proti kardiovaskulárním onemocněním Použití Potravinářské
máslo z karité

máslo z karité

Máslo shea je tuk extrahovaný ze žlutého ořechu afrického shea stromu. Je krémové barvy, když je syrové, a běžně se barví na žluto pomocí kořene borututu nebo palmového oleje. Je široce používáno v kosmetice jako zvlhčovač, mast nebo krém. Máslo shea je jedlé a v některých afrických zemích se používá při přípravě jídla.
Olivové dřevo na uzení, aromatické dřevo, 500ml, velkoobchod, "Smokey Olive Wood", pro - Salzmann Restwaren GmbH

Olivové dřevo na uzení, aromatické dřevo, 500ml, velkoobchod, "Smokey Olive Wood", pro - Salzmann Restwaren GmbH

PLATBA A LOGISTIKA: Akceptujeme následující platební metody: Bankovní převod Hotovost na místě Doprava: Spediční služba, osobní odběr nebo DHL Náklady na dopravu nejsou zahrnuty v ceně. SERVIS: Naši prodejní manažeři hovoří: německy, anglicky, francouzsky, ukrajinsky, polsky, rusky, řecky a dalšími jazyky. Živá video prohlídka skladu a zboží (přes video WhatsApp) Osobní prohlídka Pomoc při nakládání Exportní poradenství MY V ČÍSLECH
Bílkovina

Bílkovina

Získávání proteinů z hmyzu S našimi partnerskými organizacemi pracujeme na programu pro získávání proteinů z hmyzu. Spotřebitelé zatím hmyz jako potravinu neznají. Podle našich prognóz se to však v následujících letech změní. Také právní rámce se pomalu vytvářejí. Tím lépe. Hmyzový protein je ekologickou alternativou bílkovin, která navíc pokrývá široké spektrum aminokyselin.
červená cibule - cibule

červená cibule - cibule

Červené a žluté cibule v pytlích požadované hmotnosti, s velikostmi nad 50 mm a 30 mm.
sušená houba

sušená houba

sušená houba
Sladká cibule

Sladká cibule

Sladká cibule v pytlích po 15/20/25 kg nebo v pytlích po 1000 kg
Lískový ořech

Lískový ořech

Může být nazývána různými názvy (ořech, lískový ořech, lískový ořech), používá se při výrobě některých sladkostí, je součástí různých typů čokolády. Nabízíme čerstvé, vysoce kvalitní lískové ořechy, připravené s péčí a zdravým způsobem. Typy - Syrové lískové ořechy (se skořápkou) - Syrové lískové ořechy (bez skořápky) - Bílé syrové lískové ořechy - Pražené lískové ořechy - Pražené a solené lískové ořechy - Pražené a solené lískové ořechy v různých příchutích (zákazníci si mohou vybrat příchutě) Balení: Podle požadavků zákazníka Země původu: Egypt, Írán, Turecko Reference: PDK-CGE3YN4L2XNUYB3YSCII
Česnek

Česnek

DEHYDRATOVANÉ ČESNEKOVÉ FLAKY DEHYDRATOVANÝ ČESNEK MLETÝ DEHYDRATOVANÝ ČESNEKOVÝ PRÁŠEK ČERSTVÁ CIBULE (BÍLÁ A ČERVENÁ) Botanický název: Allium sativum Čistá hmotnost: Závisí na typu formy